Kratke obuke

5 do 10 dana

Za sve buduće polaznike koji su ograničeni vremenom, ili za najkraće vreme žele da usvoje osnovna znanja iz pojedinih oblasti...
Za sve buduće polaznike koji su ograničeni vremenom, ili za najkraće vreme žele da usvoje osnovna znanja iz pojedinih oblasti, Frizerska akademija NEŠIĆ je formirala petodnevne ili desetodnevne obuke.
Ova vrsta obuke je korisna i frizerima sa iskustvom, jer oni mogu biti u odvojenoj grupi gde je obuka fokusirana na nove trendove i tehnike.
Obuka šišanje

Šišanje

obuka 5 dana

Obuka šišanja namenjena je frizerima koji žele da usavrše tehnike i veštine šišanja, steknu samopuzdanje, nauče brze i jednostavne podele sekcija za određene forme frizura. Obuka podrazumeva manju grupu polaznika, a akcenat je na aktuelnim formama i tehnikama šišanja kratke, srednje i duge kose. Ovo je petodnevna obuka i može biti formirana za frizere sa malo iskustva ili za frizere sa iskustvom.

Za frizere sa malo iskustva, obuka je formirana sa ciljem upoznavanja sa tehnikama i veštinama šišanja, sticanja samopouzdanja i sigurnosti u svoj rad kroz jednostavne i efikasne korake šišanja osnovnih i komercijalnih frizura i formi.

Frizeri sa iskustvom imaju mogućnost da usavrše svoje znanje i nadograde tehnike i veštine šišanja kroz ovu petodnevnu obuku. Osim podsticanja kreativnosti novim oblicima i formama šišanja, polaznici će, nakon završene obuke, više pažnje posvećivati detaljima i individualizaciji oblika.

  Trajanje obuke Dinamika obuke Polaznika u grupi Predavača / trenera  
  5 dana 1 do 2 sata dnevno 5 max. 1  
Cena obuke:
150 Eur protivvrednost u dinarima
Obuka šišanje

Kolor

Farbanje kose, obuka 5 dana

Ova obuka može biti formirana za frizere sa malo iskustva ili frizere koji žele da unaprede svoj rad.

Frizeri sa malo iskustva, osim defininisanja profesionalnih standarda, mogu se upoznati sa osnovnim tehnikama i veštima farbanaja kose, osnovama teorije boja, preparatima i vrstama profesionalnih farbi za kosu...

Frizeri koji žele da unaprede svoje tehnike i veštine naći će inspiraciju kroz nove napredne tehnike farbanja, šatiranja i senčenja kose. Veći deo obuke može biti fokusiran na aktuelne tehnike senčenja kao što su ombre, balayage, flamboyage, pixelated, sand art…

Kolor-petodnevna obuka, osim početnika, često je izbor frizera koji žele da se podsete i obnove svoje znanje iz ove oblasti.

  Trajanje obuke Dinamika obuke Polaznika u grupi Predavača / trenera  
  5 dana 1 do 2 sata dnevno 5 max. 1  
Cena obuke:
200 Eur protivvrednost u dinarima
Obuka šišanje

Nadogradnja kose

obuka 10 dana

Obuka podrazumeva upoznavanje sa vrstama privremene i trajne nadogradnje kose. Polaznici se obučavaju za najprihvatljiviju i najnapredniju metodu nadogradnje - keratinska, ultrazvučna nadogradnja. Obuka za nodogradnju kose je namenjena svima, sa iskustvom ili bez iskustva. Polaznik ove obuke ne mora da bude frizer.

Cilj obuke je, osim upoznavanja sa vrstama i aparaturom za profesionalnu nadogradnju, takođe i usvajanje tehnika i veština, priprema za nadogradnju, pozicioniranje pramenova, izbor boja i tekstura, održavanje i nega.

Posebne pogodnosti imaju polaznici koji su završili obuku od 9 meseci Frizerske akademije Nešić.

  Trajanje obuke Dinamika obuke Polaznika u grupi Predavača / trenera  
  10 dana 1 do 2 sata dnevno 2 max. 1  
Cena obuke:
400 Eur protivvrednost u dinarima
Obuka šišanje

Svečane frizure i punđe

Obuka 5 + 1 kreativni dan

Ova obuka podrazumeva trening veštine oblikovanja kose, kao i načine ukrašavanja za posebne prilike. Polaznici se, osim sa tehnikama i veštinama, upoznaju sa stilovima i estetskim pravilima kreiranja oblika frizure. Uz sve to, cilj je da se podstakne lična kreativnost svakog polaznika. Obuku mogu pohađati ne samo frizeri, već svako ko želi da savlada ovu veštinu.

Polaznici bez iskustva upoznaće se sa osnovama oblikovanja različitih tipova i tekstura kosa, a kroz vežbu usvojiće tehnike izrade standardnih svečanih frizura i punđi.

Frizeri sa iskustvom mogu usavršiti svoje tehnike i veštine, a uz kreativan i efikasan pristup doći do novih oblika i formi. Ovaj trening može poslužiti i kao inspiracija za nove ideje pri izradi svečanih frizura i punđi.

  Trajanje obuke Dinamika obuke Polaznika u grupi Predavača / trenera  
  5 + 1 kreativni dan 1 do 2 sata dnevno 5 max. 1  
Cena obuke:
150 Eur protivvrednost u dinarima