Obuka za frizera

u trajanju od 9 meseci

Naša obuka obuhvata sve što Vam je potrebno za samostalni početak novog biznisa ili karijere frizera...

Obuka za frizera Frizerske akademije NEŠIĆ u trajanju od 9 meseci predstavlja spoj našeg dugogodišnjeg iskustva u salonskom radu, praktičnih i upotrebljivih znanja i veština, novih tehnika i procedura prezentovanih na jednostavan, praktičan i efektan način.

Obuka obuhvata sve što Vam je potrebno za samostalni početak novog biznisa ili karijere frizera.

Posebni smo u tome što ne odvajamo teoriju od praktičnog dela. Analiziramo oblike, forme i procedure i zajedno sa polaznicima dolazimo do praktičnih rešenja, efikasnijih tehnika, a ujedno i kvalitetnijeg finiša frizura. Karakteristika dobrog frizera je balans između kreativnosti, tehničkog i praktičnog znanja. Tako je i koncipirana naša obuka, upravo na balansu između znanja, veština i kreativnosti, a naši polaznici su spremni ne samo da ponove naučeno, već i da samostalno rešavaju praktične probleme.

Jeftini kursevi za frizere nude Vam zastarele tehnike i principe rada, a uglavnom praktičan deo prebacuju na salone u kojima "kradete zanat". Mi Vam ne nudimo kurs za frizera, već kvalitetnu obuku za frizera koja se od početka do kraja zasniva na istom principu i ima za cilj da Vas pripremi i nauči da efikasno i kvalitetno obavljate posao frizera bilo da radite u zemlji ili inostranstvu.


Takođe smo ponosni na činjenicu da pojedine konkurentske akademije svrstavaju određene tehnike šišanja i farbanja u ekspertski nivo, a mi to imamo u osnovnoj obuci. Osim toga, obuku izvode Vida Nešić, Bata Nešić i Đorđe Nešić.

Smatramo da je ova obuka najkorisnija za sve buduće polaznike koji žele da se bave poslom frizera na efikasan, praktičan i kvalitetan način.

Naša obuka za frizere sadrži:

-Šišanje - najbitnia kategorija u frizerskom poslu. Naš pristup se zasniva na specifičnoj podeli sekcija za šišanje i jedinstvenim tehnikama, a sve u cilju što efikasnijeg, jednostavnijeg i kvalitetnijeg rezultata. Sistem 3+1 omogućava polaznicima razumevanje i ovladavanje gotovo svim salonskim oblicima i formama. Osim toga, olakšava razumevanje i usvajanje i budućih tehnika šišanja i oblika frizura. Ukratko, cilj obuke je jednostavno, efektno, efikasno i kvalitetno šišanje.

-Kolor - najkompleksnija oblast koja će Vam, nakon završene obuke na Frizerskoj akademiji NEŠIĆ, biti potpuno laka i jednostavna za razumevanje. Znanjem stečenim kroz teoriju boja, razumevanjem procesa i uvežbanim tehnikama farbanja, šatiranja, senčenja, kao i upoznavanje sa tipovima profesionalnih boja i preparata, bićete spremni da na najbolji način odgovorite zahtevima Vaših klijenata.

-Mini val i trajno ispravljanje kose na način jednostavan za razumevanje upoznajemo polaznike sa samim procesom trajnog preoblikovanja kose. U ovoj oblasti bitan nam je teorijski deo.

-Feniranje, navijanje, punđe, pletenice intenzivnim treningom specifičnih tehnika, cilj nam je postizanje brzine, efikasnosti i kreativnog finiša.

-Nega kose, estetika, komunikacija sa klijentom, profesionalna etika mi Vas obucavamo kako da klijentima pruzite najvisi standard frizerskih usluga.

Obuka je za polaznike bez ikakvog predznanja. Takodje, frizeri kojima nedostaje jaka osnova i poznavanje tehnika i procedura neretko se odlučuju za ovu vrstu kompletne obuke. Cilj ove obuke za frizere upravo je osposobljavanje polaznika za samostalni rad, osnivanjem sopstvenog posla ili rad u nekom drugom salonu.

  Trajanje obuke Dinamika obuke Polaznika u grupi Predavača / trenera  
  9 meseci 4 sata dnevno
od ponedeljka do petka
svakog dana osim praznika
6 max. 1-3  
Cena obuke:
29000 RSD mesečno