O nama

NEŠIĆ salon i frizrska akademija je porodična firma sa dugom tradicijom.

O nama Naša firma započela je svoj put do uspeha još 50-tih godina prošlog veka. Zbog velikog interesovanja za posao frizera i potrebe za lakšim zapošljavanjem, a u cilju da doprinesemo stvaranju kvalitetnih frizera, maja 2004. god. u Kragujevcu, osnovali smo Frizersku akademiju NEŠIĆ.

Zašto ime NEŠIĆ? NEŠIĆ salon i frizrska akademija je porodična firma sa dugom tradicijom. Davnih 50-tih godina, Đorđe Nešić nakon položenog majstorskog ispita otvorio je svoju prvu berbersko-frizersku radnju u centru Kragujevca.

Godine 1971. osnovan je novi frizerski salon NEŠIĆ, a svoju karijeru zapocinje Bata Nešić koji se pridružuje ocu i tako firma postaje porodični biznis. Kragujevac i šira okolina dobija moderan salon sa konceptom i sistemom poslovanja ravnim, tada najvećim centrima mode. Ovakav originalan pristup u to vreme doneo je revoluciju u frizerskom poslu, a frizerski salon NEŠIĆ svojim klijentima obezbeđuje vrhunsku uslugu, visoko obučene frizere i kao krajnji rezultat - frizure na nivou najboljih, bez lažne skromnosti, u Londonu, Parizu, Milanu, Berlinu...

Vida Nesic 1977. postaje član porodice i pridruzuje se porodicnom timu nakon intenzivne obuke.Đorđe Nešić 2002. ulazi u porodični posao, posle intenzivne obuke, kao treća generacija frizera. Godine 2004. stvaraju se uslovi za nadogradnju porodičnog biznisa i osniva se Frizerska akademija NEŠIĆ.

Frizerska akademija Nešić i pored saradnje sa korporacijama, ostaje i danas kao nezavisni porodični biznis poštujući tradiciju.

Zašto upisati obuku za frizere kod nas? Lično smo predavači, mentori i treneri. Naše cene su povoljne i konkurentne. Program obuke je zasnovan na dugogodišnem iskustvu u salonskom radu, praktičnim i upotrebljivim znanjima, veštinama i novim tehnikama i procedurama prezentovanim na jednostavan, praktičan i efektan način. Ceneći naš rad i nas, mnogi vlasnici frizerskih salona u zemlji i inostranstvu potražuju naše polaznike za rad u svojim salonima. Sarađujemo, ali nismo vezani za korporacije, već od svih biramo najbolje proizvode, a Vas učimo kako da prepoznate kvalitet. Nas niko ne vodi, već prati! I Vi treba da budete vodeći u svom poslu!

Nalazimo se u centralnom delu Srbije. Grad Kragujevac je univerzitetski grad, a ponuda povoljnog smeštaja je velika.

Hoćete da postanete kvalitetan frizer? Želite da se bavite kreativnim, dinamičnim i profitabilnim poslom? Imate nameru da odete u inostranstvo ili živite van Srbije, a želja Vam je da radite kao frizer? Završili ste školu, ali ste bez posla i pokrenuli biste svoj posao? Već radite u nekom frizerskom salonu, a nedostaje Vam jaka osnova ili želite da unapredite znanje, veštine i tehnike?

Svoju želju možete ispuniti ako se prijavite i upišete Frizersku akademiju NEŠIĆ.

Distributer ste profesionalnih proizvoda za kosu? Otvoreni smo za svaki vid saradnje, promociju i prezentaciju proizvoda na našoj akademiji.

Želite imati lepu, negovanu, dobro ošišanu i stručno ofarbanu kosu uz minimalno ulaganje? Koristite usluge naših polaznika za vrlo povoljnu cenu ili se prijavite za modela.

Tim

Predavači / Treneri / Mentori

Tim Vida

VIDA Nešić

Vida je u porodičnom poslu više od 37 godina. Nakon završenog državnog obrazovanja i stručne škole, priključuje se poslu 1978. godine uz stalno usavršavanje i ulaganje u svoju karijeru. Svojom urođenom sposobnošću za dobru komunikaciju, osećajem za lepo i izvanrednom sposobnošću da zadrži pažnju, učestvuje u više projekata TV i radio emisija vezanih za modu. Sarađuje sa televizijama K9 i InTV. Zajedno sa suprugom Batom Nešić učestvuje u organizaciji mnogih modnih revija. Od samog početka radi na unapređenju poslovanja Frizerskog salona NEŠIĆ. Od 2004. godine, osnivanjem Frizerske akademije NEŠIĆ, postaje ključni predavač, trener i organizator obuke. Organizuje brojne seminare i prezentacije na Frizerskoj akademiji Nešić. Svoje veštine i znanje iz svih oblasti frizerskog posla, stečeno dugogodišnjim usavršavanjem, obukama i na prvom mestu salonskim radom, nesebično prenosi svima koji žele da budu kvalitetni i edukovani frizeri. To je ujedno i fokus njenog rada. Osim sto je mentor/trener na Frizerskoj akademiji NEŠIĆ, Vida Nešić i dalje radi u Frizerskom studiju NEŠIĆ.

Tim Bata

BATA Nešić

Bata se bavi frizerskim poslom više od 44 godina. Još od 1971. godine, posle završenog državnog obrazovanja, profesionalno se usavršava i ulaže u razvoj svog posla i karijere. Ostvaruje saradnju sa profesionalnim firmama iz Italije, između ostalih, 2p i Kozulich. Do sredine osamdesetih sarađuje sa Narta studiom gde usvaja nove koncepte poslovanja i tehnike rada preko gostujućih trenera iz Londona, Pariza, Milana...

Ponet entuzijazmom i strašću prema ovom poslu, konstantno se usavršava i unosi inovacije u svoju porodičnu firmu. To su prepoznali klijenti, među kojima ima onih koji su ostali verni od početka do danas.

Tokom bogate karijere učestvije u organizaciji brojnih modnih revija, sarađuje sa televizijama K9 i InTV na modnim projektima i emisijama, koordinira takmičenjima učenika frizerskih škola, itd. Do danas ostaje fokusiran na salonski rad, a od 2004. osnivanjem Frizerske akademije NEŠIĆ, budućim frizerima nesebično prenosi svoje veštine, znanje i iskustvo iz svih oblasti frizerskog posla.

Tim Djordje

ĐORĐE Nešić

Đorđe je već više od 13 godina fokusiran na salonski rad, stvaranje baze vernih klijenata, unapređenje struke, prezentacije sezonskih modnih trendova i novih ideja. Sa druge strane, aktivan je i kao edukator/trener Frizerske akademije NEŠIĆ i saradnik i konsultant drugih kompanija i institucija.

Nakon završene Druge kragujevačke gimnazije, kasnije i državne stručne škole, 2001. krenuo je sa intenzivnim stručnim usavršavanjem.

Od 2004. ostvaruje saradnju sa jednim od najvećih brendova u ovom poslu - Schwarzkopf, i to Professional divizija. Edukuje se na ASK Schwarzkopf akademijama u Beču, Pragu i Budimpešti. Postaje ASK Academy saradnik i savetnik i započinje saradnju na projektu Essential Looks. Radi i organizuje veliki broj edukativnih seminara, prezentacija, workshop-ova i promotivnih nastupa po Srbiji, BYR Makedoniji, BiH... Prezentuje Essential Looks u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Skoplju, Sarajevu... Završava obuku Train the Trainer.

Sarađuje i uči od najboljih u ovom poslu, Andrew Jose (vlasnik prestižnih salona i frizerske akademije u Londonu i Pragu), Tracy Hayes (jedna od najcenjenijih kolorista globalno, saradnik mnogih velikih brendova i kreator nagrađivanih kolekcija), Steve Hogan (kreator Essential Looks projekta), Simon Ruby (kreativni direktor Tony&Guy, kolekcija Deconstruction), James Fillary (projekat Essential Looks, vlasnik prestižnog salona u Pragu), i drugi.

Na Frizerskoj akademiji NEŠIĆ radi na implementaciji novih ideja i na formiranju programa obuke. Takođe radi i direktno sa polaznicima koji žele da unaprede i usavrše svoje znanje i veštine šišanja i koloracije.

Iskustva polaznika